SQM Orientació

La serra de Clivelleres domina el Skyline de Sant Quintí de Mediona, que comparteixen els municipis de Mediona i Font-Rubí. El sector de Les Deus és el gran atractiu natural del municipi, amb el Camí del Riu.

El 2019 el Patidors CE vam estar a punt d’organitzar-hi una cursa d’orientació, emmarcada en la Lliga de Curses d’Orientació Gran Penedès, però el Covid-19 ens va aturar a tothom, i en sec, i ja no ens ho vam tornar a plantejar…

8a Nocturna d’En Raimon

Arran de la organització per part del Club Esportiu Penedès de Vilafranca d’aquest “Entrenament” d’Orientació nocturn, ens van demanar de recuperar el mapa per la seva activitat. Així doncs, amb el nostre tarannà altruista, l’hem revisat i ofert a l’Esportiu Penedès per al desenvolupament de l’activitat.

Disputat el dijous 23 de febrer de 2023

Cal esmentar que la Cursa d’Orientació del dijous 23 de febrer de 2023, va ser tot un èxit de participació malgrat la previsió de meteorologia adversa anunciada.

Entre les 18h i les 19:30 es van anar succeint les sortides cap el terreny de competició amb un xim-xim suau, però a partir de les 20h, la pluja es va anar fent més intensa i persistent, i sobretot a la part alta del mapa, s’hi va unir la boira… i tot plegat, va esdevenir una Cursa d’Orientació força HARD-CORE… tal i com va comentar una participant.

Més info: 8a Nocturna d’En Raimon

Enhorabona a tothom!

P.D.: ehem, després vam haver d’anar a treure les Fites…

Presi Patidors

El Mapa

El mapa de la cursa és a Escala 1:7.500 Equidistància 5m i en DIN A-4. Tipus Rogaine (menys detall que els habituals en orientació de competició tradicional).

És un terreny amb bosc força espès i de difícil penetrabilitat en general. Barrancs i tallats a la zona de Les Deus i el Camí del Riu. Extensa xarxa de corriols i camins que faciliten la transició entre Fites. Per millorar la llegibilitat del mapa, hi ha diversos símbols de pas marcats. Hi ha zones marcades amb ratlles verticals o creus per on no es pot passar. També hem pintat en verd les zones de vegetació impenetrable.

Mapa revisat el febrer de 2023 per @PatidorsCE

En realitzar els Circuits d’Orientació amb l’APP GPS Orienteering Run és molt fàcil “fer trampes” a l’hora de registrar els Controls tot i no arribar a la localització exacte, o que el GPS del mòbil no sigui gaire precís… l’honestedat us donarà molta més satisfacció personal i veureu què us volíem ensenyar… aneu-hi!

Presi Patidors

Mapa “8a d’En Raimon”

Circuit Llarg

Mapa actualitzat 25/02/2023

Com que el dia de la Cursa la meteorologia va ser “una mica” adversa i la majoria no la va poder gaudir amb normalitat, tot i que sí amb excepcionalitat, hem pensat en que la pugueu realitzar de nou, quan vulgueu, mitjançant l’APP GPS Orienteering Run, amb la qual podreu tornar competir, això sí, amb Fites Virtuals.

  • Mapa 1:7.500 A4 actualitzat 25/02/2023
  • 20 Fites Virtuals Geolocalitzades
  • Cursa tipus Rogaine: temps límit 2h30′ (descompta 2 punts cada minut a partir d’aquest límit)
  • Permet visualitzar el mapa i la navegació (queda registrat)

Descarrega i imprimeix

Codi Cursa GPS Orienteering Run: dkpels3d (el cinquè caràcter és una L minúscula)

Descarrega el mapa en .PDF clicant aquí (2,2 MB)

Clica sobre la imatge del mapa per a descarregar-lo

Mapa SQM “La versió del Presi!”

O dit en plan “peliculeru”… “Presi’s Cut

Hi va haver moltes propostes sobre on posar les Fites… ja sabeu, després cal retallar per ser realistes amb els temps i la dificultat… Doncs aquí teniu el mateix mapa però amb algunes Fites més. També amb el mateix sistema de Fites Virtuals i l’APP GPS Orienteering Run.

  • Mapa A4 actualitzat 25/02/2023
  • 30 Fites Virtuals Geolocalitzades
  • Cursa tipus Score: no hi ha temps límit però s’han de registrar TOTES les Fites per finalitzar el circuit
  • Es permet posar “Pausa” i continuar en una altra ocasió des del mateix punt
  • Permet visualitzar el mapa i la navegació (queda registrat)

Descarrega i imprimeix

Codi Cursa GPS Orienteering Run: ilrelj2c (el segon i cinquè caràcters són L minúscula)

Descarrega el mapa en .PDF clicant aquí (2 MB)

Clica sobre la imatge del mapa per a descarregar-lo

Per qualsevol dubte, suggeriment o comentari, us podeu adreçar a valldelriudebitlles@gmail.com, o deixar algun comentari per aquí…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *