“Sant Jeroni”

Orientació a peu per Sant Jeroni, el Pont Nou, el Miravinya La Cadira i el Torrent Cuitó

Aquest circuit permanent d’orientació està pensat per fer un tast d’orientació i també per conèixer una mica l’entorn de Sant Pere de Riudebitlles en la vessant sud-oest.

Com a exponents d’aquest circuit, tenim el Turó de Sant Jeroni, amb l’ermita del mateix nom, l’aqüeducte del Pont Nou i el Miravinya “La Cadira”. Menció a part, les panoràmiques del Penedès i més enllà, i l’Skyline de Montserrat al nord.

No és un circuit d’orientació difícil, però no totes les Fites són fàcils. Es pot realitzar tot passejant en unes 2-3 hores. Són uns 5 o 6 km amb un desnivell positiu d’uns 125m. En la Fita 34, a més a més, hi ha un Geocache, a veure si el trobeu.

La sortida i arribada estan situats en l’aparcament d’autocaravanes de la zona esportiva de Sant Pere de Riudebitlles.

Per aquest circuit hem triat les nostres Fites clàssiques, les quals podrem registrar amb la nostra WebApli, que funciona amb qualsevol mòbil amb Internet 4G i el seu navegador web:

Registrar les Fites amb la WebApli és opcional, però “mola” anar veient la progressió de l’activitat i després les estadístiques, la classificació i el mapa interactiu amb l’ordre de Fites registrades i comparar-lo amb la resta de participants… o també podeu anar mapa en mà, i al vostre rotllo.

La operativa és “senzilla”, ja que es tracta d’un circuit permanent d’orientació de lleure, no competitiu, o sí…, però en qualsevol cas, cadascú ha de ser prou honest/a a l’hora de realitzar l’activitat, per no desvirtuar-la:

  • Inscriu-te per obtenir el teu ID d’Activitat (veure més avall).
  • Descarrega’t el mapa i imprimeix-te’l tal qual en un A-4 en color (també us el podeu imprimir en un A-3, però l’escala del mapa ja no serà correcte, tot i que es veurà millor).
  • A la zona de sortida, escaneja el QR d’INICI dibuixat al mapa, i segueix les instruccions del formulari web.
  • Per a registrar els Controls/Fites/Balises, escaneja el QR CTRLS dibuixat al mapa (amb un sol cop, ja n’hi ha prou), i se t’obrirà una nova pàgina web al teu navegador, que serà la que utilitzaràs al llarg de l’activitat (entre Control i Control, pots bloquejar el mòbil, ja que no registra el teu moviment).
  • Al registrar cada Control, pots veure la teva progressió i informació addicional de la localització, si n’hi ha.
  • En cas de que creieu que no trobeu la Fita en el seu lloc, feu foto i ens l’envieu per correu, indicant data i hora de pas, així ho podrem verificar.
  • Quan vulguis finalitzar l’activitat (quan hagis trobat totes les Fites, o quan ja en tinguis prou i no hi vulguis tornar), a la zona d’arribada, escaneja el QR de FINAL, i segueix les instruccions del formulari web.
  • Per visualitzar la classificació, entre d’altres, pots accedir al cercador d’activitats a la web https://patidors.net/parcorientacio/#cercador
  • Per qualsevol cosa, pots contactar amb nosaltres al correu: valldelriudebitlles@gmail.com

Alternativa:

Sistema de Control via APP GPS Orienteering Run (gratuïta tan per Android com per iPhone IOS):

ID Circuit a GPS Orienteering RUN: gpsolobby.com (Codi Circuit: nrw3l6m7)

També ens agradaria que, més enllà del tema competitiu, us fixeu en el paisatge, en les panoràmiques, que penseu en quin criteri hem seguit en la localització de cada Fita. I com no, us animem a penjar les vostres fotos a les xarxes socials amb l’etiqueta #valldelriudebitlles! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *