Circuits Permanents d’Orientació

Arran dels esdeveniments esportius que hem anat organitzant al llarg dels anys, del coneixement del territori i de l’experiència adquirida, posem a disposició tot un ventall d’activitats per al gaudi de tothom -o gairebé. Gràcies als mòbils amb connexió a Internet i el nostre sistema de Control de Pas, us oferim unes experiències esportives que podreu realitzar quan i com vulgueu.

L’activitat d’orientació proposa uns circuits per camins, corriols i entorn urbà mitjançant tècniques d’orientació.

Es compon d’una xarxa de Balises/Fites/Controls permanents, instal·lades en racons característics del terreny. Aquesta xarxa de balises figura en un mapa, acompanyada d’una descripció tècnica i unes instruccions sobre com cercar-los.

Hem intentat que Fites/Balises/Controls, o com les vulgueu anomenar, siguin respectuoses amb el medi, tan a nivell visual, com ambiental.

Presi Patidors

Organització de Curses d’Orientació:

  • 2006 Duatló d’orientació Sant Pere de Riudebitlles
  • 2007: OrientLleure Torrelavit
  • 2015: VDRO Sant Pere de Riudebitlles (solidària)
  • 2016: VDRO Sant Pere de Riudebitlles (Lliga Penedès i solidària)
  • 2017: VDRO Sant Pere de Riudebitlles (Lliga Penedès i solidària)
  • 2018: VDRO Torrelavit (Lliga Penedès i Solidària)
  • 2019: VDRO Canaletes, Cabrera d’Anoia (Lliga Penedès i solidària)
  • 2020: Projecte VDRO Sant Quintí de Mediona aturat pel COVID-19.

Com que som del territori, de la Vall del Riudebitlles, aprofitem els nostres entrenaments per anar mantenint els circuits actualitzats i en ordre, encara que no podem estar atents a tot si no ens arriba la informació. Així doncs, si detecteu alguna incidència, ens podeu informar a valldelriudebitlles@gmail.com

Sobretot llegiu-vos bé les instruccions i la web en general, ja que després sereu a lloc, i no sabreu com realitzar l’activitat… En aquesta web no cal destriar el gra de la palla… tot és gra! En qualsevol cas, ens podeu enviar un correu a valldelriudebitlles@gmail.com i mirem de resoldre dubtes…

Presi Patidors

Malauradament, a vegades les Fites ens desapareixen, ja sigui perquè algú ens les treu malintencionadament, o per algú que ignora què són, o per algun propietari gelós del seu terreny, per la meteorologia, o vés a saber… I no ho podem controlar… sovint, tot entrenant, revisem parts dels circuits, i si cal, reposem les Fites, però a vegades se’ns n’escapa alguna, i per això us demanem que si en trobeu a faltar, ens aviseu…

Presi Patidors

No oblideu vestir adequadament per a la realització de l’activitat corresponent… i molt important: la hidratació i quelcom per menjar, sobretot quan faci més calor.

Presi Patidors

Si veieu que els Circuits són massa llargs, ja sigui perquè aneu en família i només voleu passar una estona, o no hi voleu passar tanta estona, o no en sabeu prou o no esteu tan en forma, o el que sigui, podeu realitzar-los en part, o en diverses sessions (dies), o el que vulgueu.