#VDRO
Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Instagram Segueix-nos a YouTube

Programa

TORRELAVIT (Zona Esportiva)

Horaris dissabte 2 juny 2018, Tarda / Vespre:

A partir de les 21h00', Avituallament Final Pica-Pica sòlid i líquid.

Botifarrada Popular!

Botifarrada NOMÉS PER ALS PARTICIPANTS... i qui en vulgui i no hagi participat, prèvia donació de 3 euros, 2 dels quals aniran destinats a la Causa Solidària, també en tindran... però ei, aviseu-nos per correu-e abans!!!)

RESULTATS ON-LINE via WebApli Mòbil

A mesura que anem rebent les vostres Targetes de Control, un cop finalitzeu la Cursa, i mentre feu el Pica-Pica i/o us aneu a dutxar o canviar, anirem Registrant els vostres Resultats a la nostra Base de Dades a Internet, i mitjançant aquesta WebApli i els vostres mòbils, els podreu anar visualitzant... aix, que emocionant serà, tú!!! ;)

Mentrestant, podeu provar la WebApli, ja que hi hem Registrat una Cursa "de prova" per tal de que us hi familiaritzeu... s'accepten suggeriments... ;)

VDRO Class

SERVEIS:

Hi haurà servei de WC, vestuaris i dutxes al Pavelló (just al costat de la Sortida/Arribada i aparcament).

Zona d'aparcament just al costat del Pavelló Poliesportiu i de la zona de sortida/arribada.

No deixeu res de valor als vehícles... per precaució. Mai se sap...

Si veniu d'hora, aparqueu a la zona esportiva, a 5' caminant de l'aparcament hi ha un Bar, i també diferents comerços i forns de pa.

Aprofiteu l'avinentesa per fer una visita al poble i rodalies i quedar-vos-hi a fer un àpat en alguns dels diferents establiments de restauració que hi tenim.

 

Organitzadors

Patrocinadors i Colˇlaboradors: