#VDRO
Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Instagram Segueix-nos a YouTube

Breaking News

Últimes Notícies!

N O V E T A T S 2018...

Abril 2018: El "tradicional" còmic dels Patidors...

Per tal de donar un "toc d'humor" a la Cursa... què estaran rumiant aquesta kanalla...?

VDRO

Abril 2018: Enquesta Propostes VDRO18

Estem rumiant algunes activitats complementàries a la Cursa, i ens agradaria conèixer si són del vostre interès... si teniu un moment, ens podeu contestar aquest petit formulari anònim:

Enquesta Activitats Complementàries (Google Forms)

Març 2018: Croquis Zona Sortida/Arribada Torrelavit

Per tal de facilitar-vos les coses, aquí teniu un petit croquis de la Zona Esportiva de Torrelavit.

Les fletxes vermelles indiquen en quines direccions podeu anar quan donem la sortida en massa, ja que al mapa d'orientació costa una mica de veure!

VDRO

Febrer 2018: Nova Lliga al Calendari

Enguany, a més a més de puntuar a la Lliga d'Orientació Gran Penedès, també podreu puntuar al recentment estrenat Circuit Català de Rogaines (Curses d'Orientació Populars)!

VDRO

VDRO

Febrer 2018: Nou Horari de la Cursa: Tarda / Vespre

Enguany hem decidit que la Cursa es disputarà per la Tarda / Vespre, entre les 19h i les 22h (3 hores de competició), per tal d'evitar la calor tant com puguem -recordeu: 2 juny. A més a més, és un horari perfecte per tal de disfrutar del meravellós paisatge del Penedès, que amb les últimes llums del dia, ens ofereix uns contrastos i colors espectaculars. Eh, i si plou o està núvol, la Competició segueix endavant!

D'altra banda, el SOL us marcarà l'hora límit d'arribada, ja que cap allà les 22h, la nit caurà sobre la Vall del Riudebitlles... i qui encara no hagi arribat... Penalització al cantu!

Però no patiu, que a l'arribada, us tindrem preparat un bon pica-pica, amb una Pasta Party i begudes, així que no us caldrà patir pel sopar!

La veritat és que ens hagués agradat fer 4 hores de competició, però per tal de preservar el caràcter popular de la Cursa, i per consell dels organitzadors de la Lliga, hem optat per mantenir les 3 hores. Ja hi haurà altres ocasions per a fer experiments... ;)

Febrer 2018: Preguntes Freqüents (FAQ)

Si tens dubtes sobre la Cursa o l'Orientació en general, potser et podem ajudar... Clica sobre la imatge per resoldre'ls!

VDRO

10 juny 2017: Mapa d'Orientació per a descarregar-vos i imprimir-vos-el...

Goita, sóm tan bona kanalla, que us deixem baixar el Mapa de la Cursa d'Orientació, que com sabeu, cap allà finals de juny, podreu venir a caçar Fites, ja que el deixarem Permanent... Aviat us donarem més informació sobre el tema.

Cliqueu sobre la imatge per a descarregar-vos el Mapa d'Orientació... És un arxiu .PDF d'alta resolució (8 MB), per tant, millor fer-ho des de l'ordinador de casa via ADSL o Wifi.

Per imprimir-vos-el, el millor que podeu fer és anar a una copisteria i imprimir-lo en format A3, o si no, en un A4 amb la impressora de casa (ajustar a pàgina), però tenint en compte que l'Escala no serà la real.
Mapa Cursa

08 juny 2017: B R I E F I N G

S'espera que a partir del cap de setmana les temperatures augmentin, per tant, farà caloreta... Així que cuideu la hidratació, i dosifiqueu l'esforç... Sobretot les Famílies amb Pekes... Al Mapa hi ha marcades algunes Fonts... però recomanem que porteu l'aigua suficient per a les 3 hores de Cursa..

La primavera ha fet que la vegetació sigui abundant i que hagi crescut força, així que porteu les cames tapades (amb malles o perneres), i vigileu amb les esgarrinxades, ja que hi ha alguns corriols i algunes Fites una mica... ehem...

A l'arribada tindreu Avituallament sòlid i líquid: meló, síndria, plàtans, coques, fruits secs, pa amb vi i sucre, pa amb oli i sal, galetes, ..., cervesa, vi, aigua, refrescs diversos, isotònics, ... també algunes cosetes sense glúten...

Porteu roba i calçat de recanvi, no sigui que us foteu alguna remullada pel riu... Tenim vestuaris, WC i dutxes a la Piscina (encara tancada, aix).

AIGUA (almenys 1 litre)

CAMES TAPADES (Malles llargues o Perneres)

CREMA SOLAR 50+

elTemps

07 juny 2017: Descripció Fites... (i el mapa que treu "la poteta"...)

Val, val... sembla un jeroglífic, perň és el que hi ha, tú... Per cert, no cal que us ho imprimiu, ja que estarŕ al Mapa!
controls

03 juny 2017: Queda NOMÉS 1 Setmana... #spoiler

Ja heu provat la nostra WebApli de Resultats On-line...?
spoiler

31 maig 2017: El Presi fent una "DEMO" de com "punxar" una Fita en "la corda fluixa"... aix...

Pont tibetŕ muntat amb l'ajunda del Mark, membre del 3 Punts, Circ de Lleure, i membre dels PatidorsCE
Slackline

28 maig 2017: Equilibri... Concentració... o Remullada!!! ;P

Slackline

26 maig 2017: Una bona oportunitat per a cercar i trobar el nostre vincle i comunió amb la terra, l'aigua i el sol...

vincles

22 maig 2017: Resultats WebApli

Per fer l'espera de les Classificacions més amena i emocionant, en finalitzar la Cursa i a mesura que anem registrant les Targetes de Control a la Base de Dades, les posarem a la vostra disposició mitjançant aquesta WebApli (aneu practicant amb les dades de mostra):

Resultats WebApli

Resultats WebApli

23 abril 2017: INSCRIPCIONS OBERTES!!!

Ja sabem que fins a una setmana abans no us inscriureu, perň coi, és que estem tant impacients...

Inscripcions obertes

Abril 2017: Per Sant Jordi obrim Inscripcions!

Doncs sí, estem tant impacients, que per Sant Jordi ja obrim Inscripcions...

Promo1SantJordi

Març 2017: En Marxa!!!

Ja fa algunes setmanes que estem treballant per tal de que tinguem un Gran Cursa d'Orientació...

Promo1

Organització: Patidors CE, amb el suport dels Ajuntaments de Torrelavit i Sant Pere de Riudebitlles
Organitzadors
Amb la colˇlaboració de:
Ajuntaments
Patrocinadors i Colˇlaboradors: