#VDRO
Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Instagram Segueix-nos a YouTube

Presentació

"- En muntar un circuit d'Orientació, arriba un moment en que un ja no sap si puntua la Fita en base a la dificultat tècnica en trobar-la, o en base al paisatge que es veu des d´aquesta o en aconseguir arribar-hi..."

dissabte 2 de juny 2018, Tarda/Vespre

Sortida Cursa: 19:00 hores (Temps Límit: 3 hores)

TORRELAVIT, Alt Penedès Nord

Moltes Gràcies a Tothom per fer-nos confiança: Participants, Voluntàries i Voluntaris, Col·laboradors, Institucions, Propietaris/es, Meteorologia, Família, ... #VallDelRiudebitlles

Finalment, i havent fet recompte, en la versió Semi-Nocturna de la Cursa d'Orientació, enguany han arribat a Meta 150 participants -de 157 inscrits, en 71 Equips. Enhorabona a tothom!

Entre inscripcions i donatius, hem pogut aportar a la Causa Solidària, que enguany és per a l'associació Ampert.org, un total de 334 euros. Moltes gràcies a tothom pel vostre suport!

Després de revisar les Targetes de Control, ja podeu consultar les Classificacions OFICIALS en l'apartat corresponent. Properament s'enviaran a les Lligues per tal de que pugueu puntuar-hi. Per qualsevol cosa, ens podeu enviar un correu a valldelriudebitlles@gmail.com

Segurament ho haguéssim pogut fer millor, però som els que som, i vam fer el que vam puguer... de manera totalment altruista, amb passió, i amb ganes de donar a conèixer la Vall del Riudebitlles en tots els seus àmbits. Esperem que torneu a buscar les Fites que no veu trobar, ja que properament, deixarem el Circuit d'Orientació de manera Permanent. Ja us avisarem.

Àlbum Google Fotos by Terminator

Àlbum Google Fotos by Toni

VDRO

Puntuable per a:

CCRLliga Orientació Gran Penedčs

Cursa d'Orientació Solidària i sense ànim de lucre: Altruisme i Passió!

Ampert

Si tens dubtes sobre la Cursa o l'Orientació en general, potser et podem ajudar... Clica sobre la imatge per resoldre'ls!

VDRO

-Últimes Novetats 2018:

BreakingNews

Segueix el nostre Facebook... hi anirem penjant informació...

Cursa sense ànim de lucre, i solidària!

- Enhorabona a Tothom!


-Quins raconets, tú...!!!

 

Organitzadors

Patrocinadors i Colˇlaboradors: