VallDelRiudebitlles.cat

Diumenge 1 juliol 2018

Córrer / CACO

8h30 Zona Esportiva STP

10 km Aprox.

Plan: anar fent...

La idea és fer com en les edicions anteriors... anirem plegats en la mesura del possible. Si ens distanciem gaire, ja miraríem de fer un parell de grups amb ritme semblant... Qui vulgui escurçar el recorregut, ho podrà fer al seu aire, ja que... TOTS els camins porten a STP... ;) -si cal, en cas de que no es conegui el camí de tornada, ja miraríem de fer un acompanyament...

El Circuit no estarà marcat.

El Recorregut:

Enguany el recorregut serà cap a l'oest d'STP, tocant SQM i en sentit horari, on pujarem al turó que nosaltres en diem el "VEDADO", de 394m i des del que s'hi pot contemplar una esplèndida vista de 360 graus. Tornarem des del Molí Olivé pel Camí del Riu per tal d'evitar la calor tan com puguem.

Cliqueu sobre la imatge per a descarregar el Track GPS des de Wikiloc!

Run

Com cada any, tindrem un refresc a l'arribada, piscina gratuïta, i a la tarda es podrà recollir l'obsequi commemoratiu de les 12h d'Esport d'STP 2018.

Porteu aigua!

Orientació STP

Lliure: Tot el dia (i de fet, tot l'any...)

Nota: Ja sabeu que teniu disponible des de fa temps, el Mapa de la Cursa d'Orientació Vall del Riudebitlles 2017, ja que és Permanent. No cal que feu tot el circuit sencer, sinó aquelles Fites que no heu pogut fer anteriorment, o triar una zona i anar directament cap allà. Nosaltres us recomanem tota la zona a banda i banda del Camí de la Soleia, cap al nord del Mapa de la VDRO17.

Per l'edició d'enguany de les 12h, hem posat a la vostra disposició un Mapa per imprimir en un full DIN A-4 més reduït, tan per a no iniciats, com per a qui vulgui entrenar la Orientació. Us recomanem que feu servir l'aplicació Web PunxaFites, ja que hi haurem incorporat informació addicional i enigmes a cada Fita de manera on-line (podeu clicar la imatge corresponent, més avall).

A la Taula de Control de les 12h d'Esports, a la Piscina, trobareu alguns Mapes ja impresos... (fins a esgotar existències)

Cliqueu sobre la imatge si us voleu descarregar el Mapa 14 "VDRO-12h-2018" (3 MB)

Orienteering

Cliqueu sobre la imatge si voleu utilitzar la WebApli per Punxar les Fites del Circuit 14.

PXF

ESCAPE-O

En projecte... Segurament no ens donarà temps de posar-lo a disposició per aquestes 12h d'Esports, però estigueu a l'aguait... qui sap...

AVENTURA - ENIGMES - DESTRESA - BRÚIXOLA - CULTURA - RACONETS - IMAGINACIÓ - AUTOSUFICIÈNCIA - ...

PXF